Reşit Mazhar Ertüzün Anaokulu

Vizyon: Reşit Mazhar Ertüzün Anaokulu Olarak;Öğrenmenin önündeki engelleri kaldırarak, okul öncesi eğitiminde yaratıcılığın, yenilikçiliğin ve değişimin öncüsü olarak ilçede saygın, örnek bir eğitim kurumu olmaktır.

Misyon: Reşit Mazhar Ertüzün Anaokulu;Türk Milli Eğitimin´nin ve Okul öncesi eğitimin amaçları dorultusunda, öğrencilerimizin en üst düzeyde bilgi ve beceriye sahip olarak, doğaya, insanlara, çevreye, etik değerlere önem veren, sorumluluk alabilen, kendine güvenen örnek çocuklar yetiştirmektir.

Başarılar: En hijyenik Okul Beratı(il genelinde 2.lik ödülü),Beslenme Dostu Okul,Beyaz Bayrak,Srat-t Luma Finlandiya Milli Eğitim Bakanlığı Yarışmasında Projemizle Türkiye Genelinde ilk 100 girdik.Okulum Temiz Belgesi,Eko-Okul Bayrağı(Yeşil Bayrak),e-Twining School Etiketi,Okul Eğitimi Akreditasyon Konsorsiyum Üyesi,Belgesi,Ohsas 18001 İş Sağlığı Ve Güvenliği Yönetim Sertifikası,Sıfır Atık Belgesi

Saatler: SABAH 08:00-13:00 ÖĞLE 13:00-18:00
Servis Bilgisi: YOK
Okulun Sınav Başarı Durumu: -
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: -
Sportif Etkinlikler: -
Bilimsel Etkinlikler: Deney ve Bilim Şenlikleri
Proje Çalışmaları: E-TWİNİNG-Bigep Projeleri, Sıfır Atık Projeleri,Yerel Projeler.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: Okul Eğitimi Akreditasyon Konsorsiyum Üyesi

WEB - https://rmeao.meb.k12.tr

Adres - Yalı Mahallesi Genco Erkal Sokak No9 Erdek/BALIKESİR

Yerleşim Yeri - ERDEK

Adres - Yalı Mahallesi Genco Erkal Sokak No9 Erdek/BALIKESİR

Ulaşım YÜRÜME MESAFESİNDE.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz İlçe Merkezinde bulunmaktadır.