HELLO I'AM WORLD (MERHABA BEN DÜNYA) E- TWİNNİNG PROJESİ OKULUMUZDA UYGULANMAYA BAŞLAMIŞTIR

Hello I'am World (Merhaba, Ben Dünya) adlı E-Twinning Projesi Okulumuzda Uygulanmaya Başlamıştır. Okulumuzda Müdür Yardımcısı Fatma KAYA Tarafından Jüpiter Sınıfı ile Yürütülen Projede Türkiye,Romanya ve Yunanistan Yer Almaktadır. Projemizin Amacı:

- Üzerinde Yaşadığımız Dünyamızın Yapısı Nasıldır? Özellikleri Nelerdir?

-Güneş Sistemi Nasıl Bir Yerdir?

-Dünyamızı Kimlerle Paylaşıyoruz?

-Dünya Üzerinde Bizim Ülkemizden Başka Hangi Ülkeler Var? Onların Bayrakları Nasıl?

-Dünaymıza Nasıl Bakmalıyız?Onun İçin Neler Yapabiliriz? Gibi Soruların Cevabını Arayacağız.

Projeyi Uygularken Sanat Etkinlikleri ve Deneyler Yapacağız, Hikayaeler Okuyacağız, Yeni Bilgiler Öğreneceğiz, Hayal Gücümüzü Kullanacağız ve Becerilerimizi Geliştireceğiz.

06.04.2023 152

06-04-202306-04-2023